#23

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. Idag fyller jag hela 23 år och dagen har varit fylld med så mycket kärlek från nära och kära. Min födelsedag firade jag hemma under påsk med mina fina föräldrar så tanken att firas idag var inte riktigt planerat. Dock har jag firat med både sushi, fika och underbara blommor som kom med ett blombud.♥ Firades även med en massa underbara grattisönskningar från vänner som både ringt, smsat och skickat på facebook. För att inte glömma de goda omdömet jag fick på mitt examensarbete av min lärare (Nu är det bara 2,5 vecka kvar tills inlämning!!!).

Man börjar verkligen känna sig gammal när man blir rörd till tårar av alla fina gratulationer som man fått. Att man är omringad av så underbara människor som verkligen bryr sig om en och tänker på mig.
En väldigt bra födelsedag, fylld med kärlek och överraskningar.

Namnlöst-1

10 thoughts on “#23

  1. Men grattis fina tjejen. Låter som en bra dag och kul att du blivit uppvaktad =).

    Sv: Vad roligt att höra, ja det är väl så, men i bland känns det lite deppig att bara skriva djupa saker, men antar att det är bra och delvis därför jag skriver om det hihihi. Jaså va roligt att dem gör det, glad jag blir. Jag vill ha mera värme eller vad säger du? Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*