AUTUMN☁

Favorit höstplagg?

Det måste nog vara alla fina kappor och halsdukar som man kan börja använda igen. Jag fullkomligt älskar höstens mode då man äntligen kan börja ha lite lager-på-lager.

Godaste drycken nu i höst?
Caffe latte och te! Två solklara favoriter i höst.

Din go-to frisyr?
Eftersom hösten kan bjuda på en hel del regn och rusk är helt klart uppsatt hår ett säkert kort. Jag personligen har nästan fläta/flätor dagligen nu, både trendigt och snyggt.

Vad ska du göra i Höst?
Jag ska jobba som Barista vilket jag är enormt peppad över. Tanken är att jag ska kombinera det tillsammans med mina journalistik-studier som även är nytt för i höst.

Tycker du om Halloween och brukar du fira det?
Jag gillar det mysiga Halloween utan blod, döskallar och monster. Jag brukar fira det men hur är så olika från år till år. Vissa år har jag varit på fester, andra på trevliga middagar och vissa år har jag bara gröpt ur en pumpa och kollat lite skräckfilmer. Men ja, oftast firar jag halloween och pysslar till något litet extra här hemma.

Favoritserie nu i höst?
Inför hösten har jag planerat att kolla följande serier; Scream, The get down och kanske någon mer. Hoppas på att de blir bra.

Favorit höstmånad?
September och oktober.

Vad är det mysigaste med hösten?
Höstlöven som får så vackra färger. Att kunna tända ljus hemma och mysa ner sig i soffan under en filt och en kopp te till.  Gillar den fiska och krispiga luften på morgonen och om kvällarna. Hösten för mig är varm och mysig.

Vilken är din favoriträtt på hösten?
Eftersom affärerna fylls av härlig skörd gillar jag att göra olika soppor och grytor. Lite festligare middagar blir det rotfrukter i ugn och som efterrätt blir det en varm äppelpaj. Älskar de svenska äpplena!

Vilket är ditt favoritdoftljus under hösten?
Yankee Candle har många underbara dofter att bjuda på under hösten. Mina höstfavoriter är Autumn Leaves, Tarte Tatin, Cinnamon Vanilla, Vanilla cupcake och Pumpkin pie.

Favorit höstsminkning?
Till vardags; En naturlig bas och sen lätt, naturlig, brun sotning.
Till kväll/fest: Mörka läppar. Min favoritfärg på läpparna är D for Danger från MAC.

autumn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*