Daith Piercing

Vill börja med att ursäkta för alla bilder på öron nedan hehe. Som många av er säkert vet så lider jag av kronisk migrän och har emellanåt migrän nästan dagligen. Jag hatar verkligen min migrän och även om den blivit bättre sedan jag gick i gymnasiet så är den fortfarande hemsk.  Igår läste att man kan pierca örat vid en viss punkt (Daith) och att man då stimulerar ”migrän”punkten likt akupunktur. Det har hjälp oerhört många med deras migrän och även jag funderar på att ge det en chans. Jag har inte bokat tid än men ska helt klart göra det innan jul.  I början var jag så osäker ifall jag ens tyckte det var snyggt.. men ju fler bilder jag ser, ju mer tycker jag om det. Man kan både ha en ring som smycke men även två mindre ”pärlor” som sitter på varje sida av örat.. som är ett lite mer diskret alternativ.
Vad tycker ni ? Snyggt eller ej? 

Skärmavbild 2015-11-12 kl. 11.21.21
Skärmavbild 2015-11-12 kl. 16.20.03Såg att även Kylie Jenner har en Daith piercing (nere till höger), tillsammans med flera andra piercingar. Mamma du kan vara lugn, jag ska bara ha en.:)

16 thoughts on “Daith Piercing

 1. Hej!!
  Hur gick det? Blev du av med migränen?
  Jag själv lider nått så enormt av migrän varje dag och har precis läst att man kan pierca sig för att det ska släppa..
  Låter ju för bra för att vara sant? Eller?
  Återkom gärna med ett svar! Kommer iofs testa ändå, då jag verkligen lider av migrän men.. Vore skönt att höra att det funkar?

  • Svar: Hej :) Jag har inte gjort det än men tänkte boka tid redan på måndag. Jag tycker det kan vara värt att testa i och med det hjälpt många människor.. Hellre en liten ring i örat än alla de mediciner man i nuläget trycker i sig. Det hade varit guld om man slapp dem.

   Jag kommer definitivt återkomma med resultat när jag gjort det. Alltid värt att ge det en chans iallafall, även om det skulle vara placeboeffekt eller inte fungera alls. Viktigt att du går till ett bra ställe dock som verkligen gör det på rätt punkt. Lycka till. :)

 2. Har googlat runt för att hitta om det där! Vet du om man kan göra det på en vanlig studio (alltså om dom vet vart den där punkten sitter) eller om man gör det någon annanstans? ? Svara gärna på privatmeddelande på min instagram eller nå då jag inte använder min blogg längre :)

  • Hej!
   Tid är bokad nu i januari. Ska bli spännande att se resultat och lovar att uppdatera er läsare här på bloggen om det när den är gjord. :)

 3. hej!
  har du gjort denna piercing än? ‘
  jag har precis läst om den jag också – ska fråga om den så fort jag kommer in till stan å den enda ”håltagaren” som finns i Sundsvall…

 4. Hej!
  Hittade detta inlägg och blev mycket nyfiken på hur det har gått med din migrän efter piercingen.
  Skulle bli jättetacksam om du bara helt kort ville mejla mig å säg om det har hjälpt.
  Min dotter lider av migrän å har gjort sedan lågstadiet så vi är öppna för allt som kan hjälpa henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*