Decembers skönhetsfavoriter

Ny typ av inlägg här på bloggen och det är månadens skönhetsfavorit/er. Ska bli så kul att tipsa er om mina favoritprodukter efter varje månad. Eftersom det var nyår igår så valde jag istället att publicera inlägget idag men framöver kommer ni kunna läsa dessa inlägg sista dagen varje månad.

Nu i december är temat på mina favoriter, ganska naturligt , fukt. Under vinterhalvåret blir jag en riktig torrboll och behöver all återfuktning jag kan få.

1. Jag har testat en hel del ansiktskrämer genom åren men en har blivit min absoluta favorit, nämligen en nattkräm från märket Estelle & Thild. Krämen heter BioHydrate Intense Moisture Night Cream och finns både som natt- och dagkräm. Nattkrämen tillsammans med ett serum/olja från samma märke, som jag också har använt, har gjort undervärk på min annars väldigt torra hy.

2. Mitt nästa tips inom decembers fukt-tema är handkrämen Hemp hand cream från The body shop. En handkräm som jag tipsat tidigare om men som används flitigt denna månaden. Doften är något för stark för min smak och något illaluktande i mitt tycke men den hamnar trots allt alltid i min handväska. Den är verkligen så bra och en stor favorit för mina händer trots doften.

3. Sista tipset är fukt för håret. Det är inte enbart min hy som blir torr under vinterhalvåret utan även mitt hår. Jag använder inpackning hela 2 gånger i veckan just under vintern för att vårda håret. Här kommer faktiskt två favoriter, båda från märket moroccanoil . Det är deras inpackning samt hårolja som tillsammans gör underverk för håret. Finns ingen bättre hårolja och jag köper den om och om igen. Hårinpackningen var en ny chansning och jag älskade den! Kommer helt klart bli ytterligare ett köp när den tar slut.

Det är inte enbart yttre återfuktning som är viktig utan även inre. Tänk på att dricka mycket vatten varje dag och undvika uttorkande mat/dryck i högsta mån. Alkohol, kaffe och söta drycker som läsk och saft har en effekt på kroppen som verkar uttorkande och ska drickas med måtta.

decfav

2 thoughts on “Decembers skönhetsfavoriter

  1. Bästa handkrämen som finns! En kompis köpte den till mig för hon tyckte att jag hade på tok för torra händer. Sen dess har jag fortsatt köpa den, lukten är lite stark som sagt. Men den är så jävla bra så man får stå ut 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*