Dream of New York

Det är en sjuk Simone som skriver detta inlägg idag. Vaknade upp med både feber och dunderförkyld så idag blir jag sängliggandes.  Så himla tråkigt. Nåja jag har passat på att beställa hem en liten påskpresent/tidig födelsedagspresent som är från mina fina föräldrar – nämligen nya fina sängkläder. Dessa sängkläderna har jag suktat efter i flera år men då de snabbt utgick från sortimentet innan jag hann beställa fick jag nu, några år senare, en andra chans. Gissa om jag är glad? Kommer passa så perfekt i min lägenhet. ♥
sweetdreamsNi som känner mig vet hur tokförälskad jag är i New York. Kärlek vid första ögonkastet när jag var där och nu finns det en hel del detaljer i mitt hem som får mig att blicka tillbaka och drömma mig bort. 

5 thoughts on “Dream of New York

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*