fixfix

Idag tog jag min lediga dag till att pyssla lite på takterassen. Tror jag skrubbat bort 3kg mossa… Men det blev faktiskt riktigt bra. Halva golvet kvar sen är hela fin. Hade världens bästa sällskap av grannen som målade om sina balkongmöbler. Nu på kvällen satt vi och avnjöt ett glas vin vid mitt nya caféset och till mitt  renskrubbade golv.

När det kommer till göra om behövs det verkligen inte mycket för att få det fint. Soffan ni ser nedan har funnits på vinden hur länge som helst och för några månader sedan när de rensade alla förråd var jag ganska snabb på att rädda den från ett öde på tippen.
Nu i efterhand vet jag att det är en soffa designad av Niels Hammelgaard (När han gästade som designer för ikea 1983.) Kikade runt på nätet och blev ganska paff över vilka priser denna soffa säljs för idag. Men jag har inga planer på att sälja den, utan den står så fint där den gör nu.
Kuddarna fick jag från min fina granne och krukan hittade jag hemma. Med få medel lyckades jag ändå få det hela ganska mysigt. Eller vad tycker ni?

En hel dags slit och nu är jag riktigt trött. Ska äta och sen ska jag lägga mig i hopp om att bli kvitt min förkyldning. Hoppas ni haft en bra måndag. ♥

Namnlöst-1Det bästa av allt är nog ändå utsikten. Malmö♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*