Ge dina fotografier nytt liv

Har nu suttit och organiserat bland alla mina bilder, både på datorn och på den externa hårddisken. Det är så enormt många bilder som jag helt glömt att jag ens tagit.. Visst är det lite tråkigt ändå? Här har man tagit så många bilder genom åren men som tyvärr enbart får ligga i mappar på datorn. Jag tror inte jag är ensam om detta fenomen eller vad tror ni?

Tänkte faktiskt på hur man skulle kunna ge sina bilder lite nytt liv och kom på att man kunde göra en egen fotobok. Kikade in på önskefoto.se och blev överraskad över hur enkelt man kunde tillverka sin egna fotobok.  Man kan välja storlek, form,  omslag,  material, antal sidor och mycket annat. Allt för att få sin bok precis som man vill ha den.

Min tanke är att ta vissa av mina bilder och göra en stor och fin bok som kan ligga framme som en coffee table book som folk kan bläddra lite i när dem är på besök. En bok fylld med fotografier som jag själv har tagit och som inte bara kommer ligga, osedda, på datorn. Vad tror ni om det?

Man kan ju självklart själv välja vad man vill ha för bilder och teman i sin fotobok. Det är bara att låta fantasin flöda iprincip. Några teman som jag personligen hade tyckt varit roliga att ha sina fotoböcker till är; Bröllopsbilder , barnbilder, bilder från studenten, semestern, sommaren eller varför inte en bok fylld med bilder som du och någon kär vän har tagit tillsammans genom åren?

Då just fotoböcker är oerhört fina och personliga så kan jag även tänka mig att de kan vara superfina att ge bort som present.  Jag hade iallafall varit oerhört glad över en sådan gåva och kommer definitivt själv ge det till någon jag tycker om.

Har ni något speciellt tema på bilder som ni hade velat ha i just er fotobok?

simone
cykel2_547b6be02a6b2252d4a29bb0
DSC_8556
1267244_10200480998890380_829273454_o

// SPONSRAT INLÄGG //

19 thoughts on “Ge dina fotografier nytt liv

    • Ah tror nog vi är ganska många som bara har bilder liggandes i en mapp på datorn, tyvärr. Vi får göra en ändring på det hehe. Man kan ju göra allt från fotoböcker till tavlor på väggen av sina bilder. :)

  1. Då kan du ju även fråga caféer om de vill köpa, eller om du vill göra reklam för dig så kan du skänka böckerna men då gäller det att det tydligt står alla dina uppgifter för en potentiell kund :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*