Gold is the new black

Namnlöst-1
Royal design har så enormt många fina inredningsdetaljer att jag blir galen. Just nu ser man guld exakt överallt och visst blir man lite sugen på en eller annan gulddetalj? Jag kommer nog inte hoppa på den trenden dock i mitt hem men man kan ju fortfarande inspirera andra till att köpa sig en eller annan gulddetalj. Klong vasen äng står dock högt upp på min önskelista. Den är så oerhört fin att man nästan måste ha den hemma. Hade dock gärna haft den i svart, silver eller vitt(hoppas den kommer ut i både silver och vitt någon gång).

Idag är det bara städning och plugg för min del som gäller. En stor tacopaj står i ugnen just nu och ska avnjutas ikväll till några avsnitt House of cards. Har ni sett den serien? Om inte så kan jag verkligen rekommendera den. Superbra!!

Hoppas ni har en fin och solig lördag. ♥

4 thoughts on “Gold is the new black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*