Grey perfection

Direkt efter att mitt examensarbete har blivit inlämnat har jag bokat tid för att äntligen fixa mitt hår. Som jag tidigare skrivit är jag sugen på en gardinlugg men även ljusa upp hela håret och få en lätt grå nyans.

Jag kikade runt lite igårkväll på nätet efter den perfekta grå nyansen och hittade ett flertalet bilder på Angelica Blick i den exakt den grå nyansen jag var ute efter att hitta! Denna kvinnan är så vacker OCH har alltid så sjukt snyggt hår, eller vad säger ni? Efter att ha följt hennes blogg nu i några år så har man förstått att denna kvinnan testat på det mesta inom hårväg. För mig som alltid haft blond i olika nyanser och toner tycker det är så coolt med dem människorna som testar allt från rött till grått.

Just denna hårfärgen är ganska lik den jag brukar få till hemma med silverschampoo och toningar men för en gång skull vill jag faktiskt komma från frisören 100% nöjd, med precis den färgen jag vill utan att behöva lägga ner tid på det direkt när jag kommer hem. Skrev hela kvällen igår  med frisören som ska fixa mitt hår och vi kom tillsammans överens om att jag inte skulle sätta foten utanför salongen fören jag var helt nöjd, vilken tid det än tar.
För mig betyder det allt att en frisör faktiskt har den inställningen. Många jag varit hos har en specifik tid utsatt och hinner ofta knappt ens föna håret helt torrt efter att ha slingat klart , nackdelen med tjockt hår skulle jag tro.. Nåja jag känner mig verkligen sååå taggad inför min frisörtid. Kommer bli så fint i vår och i sommar.
En perfekt och välbehövlig födelsedagspresent från min fina mamma.

grey

4 thoughts on “Grey perfection

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*