Grey

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 20.07.40Haft lite smått bloggtorka de senaste dagarna och känner väl fortfarande mig lite nollställd. Gjorde iallafall ett kollage som ni kan se ovan i brist på annat. Måste dock be er om lite tips. Vad vill ni läsa om här på bloggen? Vilka inlägg är roligast/ tråkigast att läsa? Ge mig tips snälla haha.

Jackan och byxorna skickades iallafall tillbaks och nu är jag återigen på jakt efter en beige eller ljus kappa.  Hittade en fin på h&m som jag funderar på att beställa hem istället och är den finare(och ska behållas) så lovar jag att visa er den här på bloggen.
I övrigt så har jag denna helgen varit ute och druckit de godaste drinkarna, tränat och fixat med lite pappersarbeten här hemma. En produktiv helg som idag ska avslutas med en runda på loppis och lite städning. Veckan som kommer har tyvärr mest jobb att erbjuda men förhoppningsvis även lite nöje och bloggning. Jag hoppas ni haft en fin helg och att ni har passat på att vara ute i solen som äntligen kikat fram igen.♥

One thought on “Grey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*