In my Kitchen

I eftermiddags så hade jag lite energi över så  jag passade på att pyssla lite här hemma. Köket har fått sig ett litet lyft med bland annat en ny tavla, ny ”kruka” och lite små sticklingar upphängda på armeringsgärnet. Ett väldigt sparsamt lyft då ”krukan” egentligen bara är en pappåse och sticklingarna tagna från myntan och basilikan som redan fanns i köket.  Jag blev verkligen supernöjd. De små vaserna som jag hängde upp på gallret kommer från systrarna grene och gick totalt på 70 kronor (för fem stycken). Gjorde mina egna etiketter till och kan inte ha blivit mer nöjd. Jag älskar att göra små förändringar hela tiden.. och att hänga upp små vaser på armeringsgärnet med lite grönt i gav verkligen köket ett litet lyft.
Lovar att ge er fler och bättre bilder av min lägenhet framöver men tills dess får ni nöja er med dessa två bilderna nedan som jag la upp på min instagram. :) Hoppas ni har en fin tisdagskväll.

Skärmavbild 2015-09-29 kl. 19.36.46Som ni kanske ser så har jag redan hunnit köpa lite pumpor och gjort det lite höstmysigt här hemma. Jag verkligen älskar hösten och allt vad det innebär. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*