Lindahls kvarg ny smak – Päron

Kvarg, kvarg , kvarg.. Ja det är mycket kvarg i min kost just nu men det gör faktiskt inget eftersom jag både tycker det är gott och enormt mättande.  När jag för första gången åt kvarg för ca 5 år sedan fanns det iprincip enbart naturell att välja mellan och det jag gjorde då var att blanda ut den naturella kvargen med funlight. Det var helt okej men långt ifrån gott i mitt tycke då jag personligen har väldigt svårt för just funlight smaken.

Nu finns det en hel djungel av kvarg att välja mellan – och vet ni vad? Jag fullkomligt älskar det. Enbart för att man äter proteinrikt och ”nyttigt” så behöver man inte äta en och samma sak varje dag i veckan. Lindahls kvarg är min stora favorit. Det finns massor av smaker att välja mellan, förpackningarna är i perfekt storlek och lätta att ta med. Ytterligare en superbra sak är att Lindahls alltid uppdaterar sitt sortiment med smaker. För ett tag sedan var det smaker som banan, toffie, energidryck och kaffe… och nu har ytterligare 4 smaker tillkommit; cola, lemonad, päron och naturell.

Till frukost, innan träningen idag, åt jag den nya smaken päron och den var verkligen supergod. Smakar fräscht utan att bli allt för sött. Smaken påminner verkligen om päronsplit- glassarna som man brukade äta som liten. SMASKENS med andra ord. Helt klart en ny favorit hos mig.

Nej nu ska jag återgå till plugget. Tog en sovmorgon idag så har en hel del att göra nu..
Ni får ha en fin lördag allesammans ♥

päron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*