Love at first sight

Jag har under ett bra tag varit ute efter ett par sandaletter med snörning men då de flesta skor jag hittat enbart haft skyhög klack har jag fått avstå.. Fram tills idag då skorna nedan fick följa med mig hem. De är helt perfekta. Verken för höga eller för låga och vet ni vad? Dessa skorna är såå sköna och stabila att jag lätt kommer kunna använda dem en hel dag om jag så vill.  Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. ♥ En fin födelsedagspresent som fick bli från min kära pappa för jag vet hur mycket han tycker att jag behöver nya skor hehe ;)) . 

Som sagt så tog jag en timmes pluggpaus idag då jag strosade runt lite i affärer och handlade mat. Det finns verkligen så mycket fint i affärerna nu. Efter att examensarbetet har blivit inlämnat och jag får lite ledig tid så ska jag unna mig lite mer nytt i garderoben. Kanske en ny tröja eller ett par nya jeans? Det är jag värd tycker jag hehe.

 

2016-04-17 16.54.42bild (kopia)Dessa snyggingar kommer pryda mina sommarbruna ben på alla sommarens äventyr. Längtar!

7 thoughts on “Love at first sight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*