New In

nyajackan

Förra veckan beställde jag hem en ny bomber jacka och ni förstår inte hur mycket jag längtar till våren nu?! Den hänger just nu så fint på klädställningen här hemma och matchar inredningen. Haha skämt o sido men som ni kanske ser så är jag fortfarande lika kär i rosa. Både detaljer i  inredning och kläder går nu i denna ljusrosa ton och jag får verkligen inte nog av det.  Denna rosa jacka kan i första taget kännas lite svår att kombinera men nedan har jag gjort ett litet kollage med inspiration över hur man kan matcha den snyggt. Snälla ge mig vår nu!

pinkbomber

15 thoughts on “New In

    • Ja visst är det, en anledning att faktiskt spara vissa plagg. Åh jag använder faktiskt min pappas gamla svarta Bomberjacka ibland 😀

  1. Åh ja då är vi två som längtar till våren! Jag vill bara kunna ha ”normala” kläder och slippa gömma mig i vinterjackan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*