New in : Mac lipstick

Maclipstick MAC-D for Danger-lipstick-matte-Melfortune- the matte collection (7) MAC-D for Danger-lipstick-matte-Melfortune- the matte collection (17)
Guuud vad jag är in loooove! Mitt nya läppstift från MAC är sååå snyggt och jag har letat efter just denna nyansen och finishen i över en månad nu, men tyvärr har den varit slut exakt överallt. Lyckades fixa den på Kicks.se tillsist med 30% rabatt och en bonuscheck på 100 kronor.. haha inte illa va? Färgen är väldigt bärig och fin men med läppennan Dark out från Mac blir det en betydligt mörkare , mer vinröd, nyans. Såå snyggt nu under hösten. Jag älskar att man kan variera ett läppstift så. Ni kommer få se mig mycket i detta läppstift i höst och vinter. Lovar att fixa en bild så ni kan få se det på också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*