Olivia Wilde for H&M

Ni har väl inte missat h&m’s nya kollektion H&M Conscious Exclusive s/s 2015 ? Jag fick mig en överraskning när jag såg att Olivia Wilde (Hon är så vacker!!!!)  var ansiktet utåt för några veckor sedan och var tvungen att kolla lite närmre. Tyvärr hade H&M inte släppt några bilder på plagg då men igår släpptes kollektionen både online och i butik.

Som ni kanske redan vet sedan tidigare är alla H&M’s kollektioner med Conscious plagg gjorda på återvunnet material vilket är såå bra! Jag har själv 3-4 plagg från tidigare kollektioner och är supernöjd med dem och att tyget är återvunnet ger ju bara ett plus i kanten. Kollaktionen som släpptes igår har dock fått benämningen exclusive vilket innebär att plaggen ska vara bättre i kvalité samt dyrare i priserna. Jag har redan hittat mig 2-3 favoriter från kollektionen men tror inte det blir något köp för mig denna gången. Gå in på H&M och hitta era favoriter men tänk på att kollektionen går åt som smör i solsken och att mycket redan är slutsålt.

hm-concious-exkl-2015-1_fotor_collage Skärmavbild 2015-04-17 kl. 09.58.38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*