Ordning och Reda

För någon vecka sedan var jag på ikea med mina föräldrar på jakt efter en bra förvaringslösning i min walk in. För tillfället har jag lite halvkaos hemma med sminkprodukter lite vart som, hårfön och andra stylingverktyg i Tv-bänkslådan och… ja ni fattar. Fann den supersmarta ”byrån” Alex som jag vet många har bloggat/youtubat om och fastade direkt. Den perfekta förvaringen att ha i min garderob. Äntligen kommer jag få ordning och reda bland alla mina smink-och skönhetsprodukter. Kommer även ha utrymme för mina smycken och stylingverktyg. Kan det bli mer perfekt?

Jag har en väldigt stor garderob (Som jag ÄLSKAR , vilken tjej hade inte älskat att ha en walk in?!) men tyvärr är förvaringen inte den bästa där.. Eller rättare sagt hyllplanen är för ”glesa” och gjorda av galler vilket gör att man princip inte kan lägga småsaker som smink och smycken där. Nu med min lilla byrå kommer jag äntligen att få ordning på allt. (Ska även försöka få tag i fler hyllpan så mina klädhögar inte blir alltför höga och bara välter hahah.)
Jag lovar att visa er när allt är klart, men tills dess får ni se en bild på hur byrån jag köpte ser ut.


e8b25db98a7b4d55ae033d3d69b2014a

4 thoughts on “Ordning och Reda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*