Sista tentan

Idag registrerades min sista tenta för denna utbildningen som godkänd och ni förstår inte hur skönt det känns?! Nu har jag bara examensarbetet och det praktiska gestaltandet kvar och sen tar jag examen. Det är sjukt ändå hur mycket kaffedrickande, sena nätter, kluriga tentor, oförstående texter, skrivande och läsande som högskolan inneburit.. MEN jag kan inte säga annat än att jag trivs.  Jag gillar utmaningar, jag gillar att lära mig nya saker och jag gillar att få ner mina tankar om olika ämnen på papper.  Jag har träffat underbara människor, lärt mig så oerhört mycket om både det ena och det andra och jag är så stolt över mig själv. Jag har studerat i hela mitt liv, var en av dem få i min gymnasieklass som faktiskt pluggade vidare direkt efter studenten och är även en av de få som fortfarande är kvar på min utbildning.

Nu står jag och velar lite mellan jobb eller att faktiskt studera vidare på högre nivå. En master i Medie-och kommunikationsvetenskap hade jag faktiskt kunnat tänka mig att kämpa för. Samtidigt lockar yrkeslivet med nya utmaningar och nya miljöer. Eller kanske jag bara tar ett jobb på ett fik eller liknade och sparar ihop pengar och ge mig ut och reser? En av de fina sakerna i livet är att man aldrig riktigt vet vad som väntar men vad det än är så vet man om att allt blir bra. 

Planen just nu är alltså att satsa på både jobb och vidarutbildning. På så vis är jag trygg i att alltid ha något att göra, antingen får jag en anställning inom branschen jag vill eller så kommer jag studera vidare till hösten. Vilket det än blir så känner jag mig glad och nöjd.

meFörsta riktiga fiiina vårdagen idag. Humöret är på topp. Hoppas ni alla mår bra

8 thoughts on “Sista tentan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*