Sleek I-divine

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 15.32.03 DSC_8357 DSC_8354 DSC_8359
I paketet som jag hämtade ut förra veckan fanns det tre paletter med ögonskuggor från Sleek. Paletterna är verkligen supersnygga! Älskar skuggorna och förpackningarna. Skuggorna är väldigt pigmenterade och bra..  att de dessutom finns till väldigt bra pris skadar inte. Ni hittar dessa skuggorna för 129 kronor styck och de är värda varenda krona. Sminkningen håller i sig hela dagen och med en bra ögonskuggsprimer så kommer både färgerna fram på ett bättre sätt och ni slipper att pigmenten fastnar i vecken under dagen.

I vanliga fall brukar jag inte använda ögonskugga men wow vad roligt det är att fixa till det lilla extra. Jag har främst använt kopparfärgen från paletten The Original , vilket jag tycker framhäver mina gröna ögon, men jag kommer helt klart att testa fler. Alla paletter innehåller både skimriga och matta skuggor vilket passar både till vardags och fest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*