Smart sminkförvaring

sminkförvaringAllt på bilden kommer från IKEA. 

Är ni som mig och gillar att ha ordning och reda omkring sig men aldrig riktigt lyckas när det kommer till sminket och skönhetsprodukterna? Jag brukade alltid bara slänga ner allt i någon byrålåda eller i en necessär men efter många månaders irritation över att inte hitta vissa saker så bestämde jag mig för att ta tag i det.

På bilden ovan finns mina absoluta favorit saker som hjälper mig ha allt organiserat. Plastlådorna är guldvärda och jag har bland annat tops, bomullspads och gummiband i dem. ”Sminkboxen” längst upp är även den en magisk förvaring för smink. Borstarna är alltid på plats och det finns även en massa småfack som gör det enkelt att hålla koll på alla saker. I min sminkbox har jag mitt vardagssmink och olika hudkrämer. Den är verkligen perfekt! Inga mer smutsiga necessärer och nertryckta sminkborstar här inte.

Byrån till vänster har jag bloggat om tidigare och står nu fint ihop monterad i garderoben. Jag har långt ifrån så mycket smink att jag kan fylla hela byrån men mina nagellack har fått sig en fin plats och även hårvårdsprodukter & stylingverktyg . Kunde inte bli mer nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*