Soy beans spaghetti

Jag har med åren blivit ganska trött på pasta i alla dess former och nu när jag har som mål att undvika just kolhydrater så har pastadelen inte varit så svårt. När jag var i affären häromdagen så hittade jag dock ett superalternativ till er som letar efter ett komplement till vanlig pasta, nämligen bönpasta.
Jag testade det för första gången igår och OJ vilken positiv överraskning jag fick. Låt er inte luras av doften när ni öppnar paketet bara (luktar typ fiskmat?).. Men smaken är hur god som helst. Jag kan lätt säga att det slår all pasta!
Bönpastan ska koka i 3-4 minuter tills det blir mjuka men de blir aldrig lika mjuka och kletiga som vanlig pasta gjord på ägg och mjöl , vilket för mig är toppen. Smaken är ungefär som wokade nudlar och konsistenten är betydligt aptitligare än vanlig pasta. Lite mer tuggmotstånd helt enkelt.
Jag som inte varit förtjust i pasta på länge blev superglad över att ha testat detta. Priset är också helt okej. Jag betalade 19 kronor för paketet nedan och tycker det är såå värt det! Äntligen kan jag börja göra lite pastarätter igen utan att må så fruktansvärt illa efter enbart några få tuggor.
Jag kan verkligen varmt rekommendera bönpasta och jag vet att det kommer bli en stor favorit här hemma eftersom man kan ha det till allt från soppor till goda pastasåser.

Skärmavbild 2015-04-15 kl. 12.38.41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*