The Bardot bang

Boka frisörtid står högst upp på min att-göra-lista och jag är ganska sugen på en liten förändring. Förutom att som vanligt slinga bort min (nu gigantiska) utväxt är tanken att skaffa mig en klassisk gardinlugg a la Bardot.  Jag tycker det är så snyggt!! Precis lagom förändring , inte som när jag klippte en ”riktig” lugg i gymnasiet som jag sååå länge bittert ångrade.
Funderar även på att ljusa upp håret lite extra denna gång + få in en grå ton i håret.  Vad tycker ni? Ska jag klippa gardinlugg eller ej? 

bangs

6 thoughts on “The Bardot bang

  1. jag är också såå sugen på detta! dösnyggt. enda jag tänker på är hur jobbigt det är med luggar som växer ut ;(( Keep us updated! hehe.

    • Visst är det! 😛 Haha ja, men tror det är värre med en vanlig rak lugg.. fyfan när den växer ut haha. Lovar hålla er uppdaterade:D <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*