Timberland Look Alikes

timberland-look-alikes1
1. Nelly.com , finns flera olika lookalikes där att välja mellan.  2. Timberland original 

Ett par skor jag har suktat efter sååååå länge är ett par klassiska kängor från Timberland. De kan användas året runt och passar till allt från jeans till söta sommarklänningar (även om det kanske blir lite varma på sommaren).
Nackdelen är att Timberland är rätt dyra. Jag skulle verkligen vilja ha ett par riktiga Timberland-kängor men vet inte hur mycket jag faktiskt skulle använda dem. Därför har jag spanat in look alikes, och vet ni vad? Det finns massor av alternativ för bara några hundralappar. Dinsko, skopunkten, newlook, asos.com och Nelly.com är några av de butiker /onlinebutiker som säljer fina look alikes.  Återstår att se vilka som får värma mina fötter i vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*